Tõnis Palts

Jälgi postitusi Facebookis

14. august 2005

Lepikson reklaamis homoparaadi omakasupüüdlikel eesmärkidel

Keegi ei teinud Moonbow Pride paraadile ja homosoolistele suhetele rohkemreklaami kui mõnede erakondade rumalad juhtpoliitikud ja Robert Lepikson. Oleks lastud paraadil sallivas õhkkonnas rahulikult ära toimuda, poleks asi pooltki seda tähelepanu saanud, mille vihkamist õhutavad poliitikud nüüd neile tõmbasid.

Homokultuuri teadvustamise, propageerimise ja laiadesse massidesse viimise eest soovitan Gay- ja Lesbiliidul nende erakondade juhtpoliitikud ja Robert Lepiksoni auliikmeteks võtta.

Ise olen kristliku kultuuri pooldaja. Ma ei kavatse ma kunagi nende liikumistega liituda. Mul on kuus last, tore naine. Kuid linnapeana armastan ja pean lugu kõikidest oma linna kodanikest.

Aga anname Lepiksonile andeks. Saan tema vihkavast kirjutisest hästi aru. Kogu tema viha ei ole ainult samasooliste abielude vastu suunatud. Robert Lepikson on mind isiklikult ähvardanud kuna ma ei ole nõus aitama kaasa tema ja Rahvaliidu maatsahkerdamistele. Sellest ka tema sarkasm minu pihta ning püüd mind Lepiksoni arvates “räpaste” homodega siduda.

Ma olen korduvalt väljendanud – ma ei allu mitte ühelegi väljapressimisele, äraostmise ega muule katsele. Robert, oota Sinagi rahulikult järgmine linnavalitsus ära. Kui see peaks sündima ilma minu osaluseta, siis on Sul võib olla võimalused suuremad. Nii homode karistamise kui oma ihaldatud maatüki kätte saamise osas.