Tõnis Palts

Jälgi postitusi Facebookis

21. september 2005

Valimised ei vähenda mu sõnapidamist

Mu Keila-Joa majaost on kuidagi õhku rippuma jäänud. Kuid mitte minu huvi puudumise tõttu. Tahan Fixor holdingu omanikele ja juhtidele meelde tuletada, et ma ootan.

Riigikogu stenogrammist võib lugeda, kuidas Edgar Savisaar ütles saalitäie rahvasaadikute ja kõigi telekaamerate ees, et kui kellelgi on tõsine huvi Laidoneri villa õige summa eest ära osta, pöördugu veel tänapäev, mitte ärgu jutustagu ajalehtedes. Pöördusin, tegin pakkumise ja olen majaostust jätkuvalt huvitatud. Kahjuks on nädal möödas, kuid Savisaare poolt pole vastust.

Tuli vaid vihje, et valimised segavad maja müümist. Pole minu teha, et valimised on lähenemas. Mina olen vaatamata aasta-ajale oma sõnade taga ja ei näe põhjust, miks ei võiks oma sõnade taga olla ka lugupeetud majandus- ja kommunikatsiooniminister. Kellega ma üldse sel teemal edasi räägin? Lubadusi annab üks härra Savisaar, kui asjast täpsemalt tahan rääkida, lükatakse ette teine härra Savisaar.