Tõnis Palts

Jälgi postitusi Facebookis

25. oktoober 2005

Vastus Postimehe ajakirjanikule

Postimehe Tuuli Koch määrib mulle Kohukest külge rumala kangekaelsusega. Ma olen öelnud, et Tallinnas läheksin koalitsiooni ainult siis, kui säiliks olukord, kus saaksime mustasid jõudusid ka edaspidi kontrolli all hoida. Mitte nii nagu Reformierakond, kes Tallinnas koos Keskerakonnaga võimule minnes hakkas ise kohukest nämmutama (Unicom, Diagnostikakeskus, linnaosade lehed). Ma olen öelnud, et selle realiseerumiseks on vaja, et saaksime linnapea koha ja linnavalitsuses enamuse. Mul on piinlik, et nõndanimetatud poliitikaajakirjanik sellest aru ei saa, et eelnev sisaldab kahte teadet. Esiteks, minu juhtimise all viiakse läbi ainult avalikust huvist lähtuvat poliitikat. Teiseks, kuna sellise mandaadiga nagu meil on täna ei ole võimalik mulle vajalik linnavalitsuse koosseis, siis me ei saa linnas kahjuks võimule minna. Olgugi, et palju oleks teha.

Lugupeetud preili Tuuli, kas see on nüüd küllaldaselt puust. Või peab punast värvi veel juurde panema.